Zakelijk

CTSN

CTSN is actief op het gebied van luchtvaartbeveiliging en reguliere beveiliging. De kennis van luchtvaart hebben wij geërfd van ons moederbedrijf ICTS Europe. De kennis en kunde passen wij dagelijks toe op Schiphol voor diverse opdrachtgevers. Onze expertise vindt u terug in de risicovolle vluchten waar de strenge regelgeving van de Amerikaanse Transportation Security Administration (TSA) van toepassing is.

Binnen de General Security hebben wij ervaren medewerkers ingezet op diverse locaties. De werkzaamheden variëren van algemene beveiliging tot aan het ontvangen van leveringen. In overleg met de opdrachtgever stellen wij een takenpakket samen om een prettige samenwerking neer te zetten. 

 

DiagNose

DiagNose Nederland is gespecialiseerd in de detectie van explosieve stoffen. Net als CTSN zijn wij werkzaam op Schiphol en controleren de (lucht)vracht van verschillende afhandelaren. Naast Schiphol zijn er diverse opdrachtgevers in Utrecht, Eindhoven en Venlo die gebruik maken van de expertise van DiagNose’s K9-detectie. Bovendien is DiagNose vaardig in het uitvoeren van (bom)checks op locatie (denk aan evenementen, conferenties, hoog risico bezoeken en hoog risico objecten). 

Onze operatie is 24/7 actief en wij zijn altijd inzetbaar, binnen het uur zijn wij bij u op locatie voor een screening. Onze dienstverlening stemmen wij graag af op uw operatie, omdat onze detectiemethodes het meest effectief zijn in overstemming met uw wensen.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden voor u?

Zoekt u een beveiligingspartner en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u om de tafel zitten en de mogelijkheden op uw vraag afstemmen. U kunt contact opnemen met één van onze managers voor een persoonlijk gesprek. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen voor meer informatie.

 

CTSN General Security:

Menno Stornebrink

Manager Operations
Tel:   +31 (0)85 486 00 08
Mob: +31 (0)6 524 976 17 
menno.stornebrink@ctsn.nl

 

 

CTSN Aviation Security:

Bert Bos

Aviation Station Manager
Tel:   +31 (0)85 486 00 15
Mob: +31 (0)6 517 306 12
bert.bos@ctsn.nl

 

 

DiagNose Netherlands:

Björn Bakker

Manager Operations DiagNose Netherlands
Tel:   +31 (0)20 653 52 64
Mob: +31 (0)6 260 786 10 
bjornb@diag-nose.nl

 

 

 

Contactformulier