Verantwoord ondernemen

Onze gezamenlijke toekomst

Samen kunnen wij het verschil maken. Dit doet CTSN op twee manieren:

  1. Wij zijn ons bewust onze handelingen en doen onze uiterste best om met medemens en omgeving rekening te houden. Zo zetten wij ons in voor de mondiale inspanningen om afval te verminderen, uitstoot te beperken, energie te besparen en bewustwording hiervan bij anderen te realiseren. 
  2. Ieder jaar ondersteunen wij de mooie initiatieven van onze medewerkers die zij ondernemen om anderen te helpen. Wij voorzien in een stuk sponsoring, promotie en erkenning. Omdat een goed idee meer waarde heeft dan geld.

 

Onze inzet voor duurzame ontwikkeling

CTSN is betrokken bij de verbetering van de werkomgeving die direct ten goede komt aan alle soorten professionele beroepsgroepen. Het verzorgen van opleidingen, professionele mobiliteit en het geven van mogelijkheden aan geschoolde en ongeschoolde bevolkingsgroepen, is onze uitdaging. Het overbruggen van deze kloof impliceert het begrijpen van de aard van het leven, structuur en het verlangen naar vooruitgang, in al zijn complexiteit en het investeren in de middelen, mensen en het denken dat tot verandering leidt.