DiagNose

DiagNose is net als CTSN onderdeel van ICTS Europe. DiagNose is speciaal opgericht om binnen de beveiliging meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers. DiagNose levert diensten aan onze klanten in de meest gevoelige gebieden, die geen concessies willen en kunnen doen aan het veiligheidsniveau van hun infrastructuur. Vrachtbeveiliging wordt gedaan door de inzet van detectiehonden.

 

In totaal zijn er negen locaties van DiagNose wereldwijd die luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstellingen, banken, olieraffinaderijen, beveiligingsbedrijven, politie en particuliere gebruikers voorzien van vrachtbeveiliging.

 

DiagNose Nederland

DiagNose Nederland is gespecialiseerd in de detectie van explosieve stoffen. Wij zijn net als CTSN werkzaam op Schiphol en controleren de (lucht)vracht van verschillende afhandelaren. Naast Schiphol zijn er diverse opdrachtgevers in Utrecht, Eindhoven en Venlo die gebruik maken van de expertise van DiagNose’s K9-detectie. Bovendien is DiagNose vaardig in het uitvoeren van (bom)checks op locatie (denk aan evenementen, conferenties, hoog risico bezoeken en hoog risico objecten).

De organisatie ontwikkelt zich veelvuldig en hanteert een unieke methode in explosievendetectie om op een zo efficiënt mogelijke manier cargo te screenen. Daarnaast is DiagNose bevoegd eigen geleiders en honden op te leiden (opleiding- en inzetbedrijf).

 

Voor meer informatie over onze internationale diensten kunt u de website bezoeken. Voor meer informatie dat afgestemd is op uw (logistieke) proces kunt u het beste direct contact met ons opnemen. We lichten graag onze expertise en mogelijkheden persoonlijk toe. 

 

Kantoor:

+31 (0) 20 – 653 52 64

info@diag-nose.nl

 

Piket (geleider van dienst):

+31 (0) 6 – 317 790 46

 

Ons bezoekadres is Anchoragelaan 50, 1118 LE, Schiphol Int. Airport - The Netherlands 

 www.diag-nose.com

 

Kijk voor meer informatie over onze diensten bij Diensten - Cargobeveiliging