Strategie

 

Onze visie;
Al lange periode behoudt CTSN zijn positie in de voorhoede van de security markt, het ontwikkelen van baanbrekende producten en een ongeëvenaarde reputatie voor innovatie, kwaliteit en waarde.
In een tijd van veiligheidsrisico’s die steeds complexer worden terwijl budgetten krimpen, blijft onze visie trouw aan onze oorsprong:
Onze visie is, door middel van innovatie, de high-end security markt te leiden, het vermeerderen van de totale waarde terwijl klanttevredenheid stijgt door het inzetten van toonaangevende producten.

 
Onze missie;
Voor onze opdrachtgevers is een hoog niveau en kosteneffectieve beveiliging van essentieel belang. Als beveiligingspartner voor  luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, havens en cruise- exploitanten, evenementen, publieke en private onderneming, worden aan CTSN kritieke delen van bedrijfsprocessen toevertrouwd.
Onze missie is om producten en processen te ontwikkelen voor de interne en externe oplossingen en deze in de bedrijfsprocessen van onze klanten te integreren op een manier die de kwaliteit verbetert en kosten reduceert –  een toegevoegde waarde die meetbaar, aantoonbaar en premiewaardig is.
Hierdoor willen we onze leidende positie in onze bestaande markten versterken, terwijl wij voortdurend zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze expertise en waarden toe te passen in nieuwe gebieden.