CTSN steunt de Edwin van der Sar Foundation

16 maart 2018

De Edwin van der Sar Foundation       

Het feit dat Edwin van der Sar gestopt is met keepen, wil niet zeggen dat hij geen “doel” meer heeft in zijn leven. De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie.

De Foundation is een stimulerende en verbindende factor tussen diverse partijen; patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen, woon-zorglocaties, verzekeraars, etc. Ze werken samen om de zorg voor patiënten met een hersenbeschadiging te verbeteren. De Foundation zet ‘bewegen’ in als middel om het herstel van hersenfuncties te bevorderen en sociaal contact te stimuleren.

 Van der Sar Foundation.png

Charity dinner, De Class, Edwin Van Der Sar Foundation

De ABA* organiseerde op vrijdag 9 maart voor alle Business Seat Houders een charity avond voor de Edwin van der Sar Foundation. De avond stond in het teken van het project “De Class”. Tijdens deze avond is er geld ingezameld om het project “De Class” te ondersteunen. CTSN leverde op deze avond de beveiligers van het evenement en heeft een donatie gedaan aan de stichting.

 

Over project "De Class":

'Jaarlijks stelt de Edwin van der Sar Foundation een groep samen van jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), allen voorzien van een ongeëvenaarde drive en doorzettingsvermogen. De deelnemers van de Class zijn ambitieus, geschoold en hebben potentie, maar door het opgelopen letsel ziet hun toekomstperspectief er nu anders uit dan aanvankelijk gedacht.

Door intensieve begeleiding van een professionele job-coach, studiebegeleider en sporttrainer te combineren met diverse aantrekkelijke stages en ontmoetingen laten we samen met ons netwerk in o.a. zorg- en bedrijfsleven zien dat deze doelgroep nog tot veel in staat is!' (Bron: website van de Edwin Van Der Sar Foundation)

 

Doneren?

Elke bijdrage - groot of klein - is van harte welkom. De Edwin van der Sar Foundation is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat geen successierecht of schenkingsrecht verschuldigd is over erfenissen en schenkingen die de Foundation ontvangt.  

Er zijn verschillende mogelijkheden om een bijdrage te kunnen leveren. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

 

* Ajax Business Associates