CTSN B.V. wint aanbesteding luchthaven Schiphol

31 oktober 2018

—————————PERSBERICHT—————————————

 

CTSN B.V. wint aanbesteding luchthaven Schiphol

 

HOOFDDORP –  Het beveiligingsbedrijf CTSN, onderdeel van ICTS Europe, kan met trots mededelen dat zij de dienstverlening van het nieuwe security filter op Schiphol gegund heeft gekregen.

 

De opdracht zal worden ingevuld door middel van een nieuw securityproces voor passagiers die een transfer moeten maken op Schiphol. Het security filter wordt eind 2018 operationeel en zal worden toegepast op Schengen en niet-Schengen reizigers. Deze dienstverlening zal worden aangevuld met de inzet van speurhonden van DiagNose Netherlands B.V., ook onderdeel van de CTSN Group.

 

Deze opdracht staat voor een nieuw tijdperk voor CTSN. We zijn sinds 2010 actief op Schiphol en dit is de eerste keer dat CTSN is geselecteerd door Schiphol als directe leverancier van beveiligingsdiensten voor het Passenger Screening Checkpoint. Ik zie dit als een mooie kans om onze talenten in te zetten en CTSN’ betrokkenheid bij de luchthaven en haar klanten te laten zien.

(Adan Morik, General Manager van de CTSN Group)

 

De CTSN Group is actief in de luchtvaart-, objectbeveiliging- en speurhondensector met ruim 400 collega’s in dienst. Zij is een dochteronderneming van ICTS Europe en sinds 2003 actief op de Nederlandse beveiligingsmarkt. ICTS Europe heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de luchtvaartbeveiliging en er werken ca. 16.000 collega’s verdeelt over 24 verschillende landen.