Collega Henk Veen reist af naar Bosnië voor de kinderen

19 maart 2018

FutureA.png

Voor de derde keer op rij reist Henk Veen als vrijwilliger af naar het voormalige Joegoslavië. Vanaf 2001 organiseert de Stichting Out of Area het FutureA festival voor kinderen in Bosnië om hen één dag echt kind te laten zijn.

In een week tijd bezoekt de organisatie met al haar vrijwilligers vier steden in Bosnië om kinderen te vermaken met workshops, dans, muziek en een grote show. Het zogeheten RECCE-team is als eerste aanwezig op locatie, bouwt het evenement op, is gedurende de dag actief op het festival, bouwt eind dag weer af en reist vervolgens naar de volgende locatie om dezelfde prestatie neer te zetten. Een intensieve periode met als einddoel een lach op het gezicht van ieder kind.

Henk werkt al jaren voor CTSN en is een vast gezicht bij Artis. De trip die hij eind mei zal maken is geheel op vrijwillige basis en wij steunen Henk in dit mooie initiatief door een deel van zijn reis- en verblijfkosten te sponsoren. Alle donaties aan de Stichting worden volledig ingezet voor het festival en de kinderen. De kosten voor de reis en het verblijf van de vrijwilligers is voor ieder zijn eigen rekening en wij willen Henk hier graag in helpen.

 

Ook jij kunt Henk en zijn inzet in Bosnië ondersteunen door een kleine bijdrage over te maken naar NL28 ABNA 049 146 87 92 t.n.v. H.G. Veen o.v.v. Sponsoring Futurea2018. Het is natuurlijk ook mogelijk om een donatie over te maken aan de Stichting zelf.

Kijk voor meer informatie op https://www.futurea.nl/futurea/nederlands/en volg Henk in zijn avontuur op Facebook .