Reguliere beveiliging

Wij zijn als leverancier van manbeveiliging in diverse branches werkzaam. Beveiliging is hedendaags altijd en overal noodzakelijk en hierom ook toepasbaar in iedere organisatie.

 

Tot op heden zijn wij als beveiligingsorganisatie werkzaam in de volgende branches: 

  • Media en entertainment
  • Data realisatie en -innovatie
  • Technologie en wetenschap
  • Retail en (detail)handel
  • Entrepreneurs en financiële dienstverlening

 

Beveiliging en een beetje meer

Onze medewerkers kunnen op locatie voorzien in camera- en fysiek toezicht, toegangscontrole, alarmopvolging, brand- en sluitcontrole en coördinatie bij calamiteiten. Daarnaast gaan onze werkzaamheden gepaard met klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Tot de aanvullende taken kunt u denken aan receptiewerkzaamheden, beheer van in- en uitgaande leveringen, beantwoorden van de telefoon, sleutel- en agendabeheer. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in parkeerbeheer, bij (bedrijfs)evenementen op locatie en het oplossen van kleinschalige probleem- en vraagstukken.

 

Op uw organisatie afgestemd

Iedere locatie is uniek en vereist een specifieke aanpak in beveiligingsmaatregelen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het beveiligingsdiploma, EHBO en BHV-certificering. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever is het mogelijk om aanvullende trainingen en diploma’s in te zetten (VCA, brandwacht e.d.). Wij verwachten van onze medewerkers dat zij anticiperen op elke situatie en dat kunt u ook van ons als beveiligingspartner verwachten.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in manbeveiliging? Wij gaan graag het gesprek aan om een passende beveiligingsaanpak voor uw organisatie te realiseren.