TravelDoc

De kosten die voortvloeien uit boetes aan luchtvaartmaatschappijen, voor het vervoeren van passagiers met onjuiste reisdocumenten, lopen per jaar in de miljoenen dollars.

Dit is de reden waarom ICTS Europe TravelDoc heeft ontwikkeld – een baanbrekend programma dat ervoor zorgt dat passagiers, voordat ze reizen naar hun bestemming, in het bezit zijn van alle vereiste reisdocumenten.

In de afgelopen jaren alleen al heeft TravelDoc duizenden valse of onjuiste documenten gedetecteerd. Met behulp van cross-reference databases, controleert het programma gelijktijdig alle documentatie van vermiste, gestolen, valse of verdachte paspoorten, evenals Visa en andere documentatie eisen.

Het hele systeem kan eenvoudig en snel aangepast worden om complexe combinaties van landen van herkomst en bestemming in te passen. TravelDoc en de aanverwante trainingssystemen zijn in nauwe samenwerking met internationale autoriteiten en toezichthouders ontwikkeld en met groot succes uitgevoerd door veel verschillende ondernemingen.