Klantenservice

Klantenservice heeft de hoogste prioriteit voor CTSN-Holkema Group. Vandaag de dag is het een nog belangrijkere zorg dan ooit tevoren.

In de afgelopen decennia heeft CTSN-Holkema Group een aantal geavanceerde en innovatieve producten ontwikkeld ter verbetering van de omvang en effectiviteit van onze diensten. Onze betrokkenheid om continu dit aspect van onze activiteiten te verbeteren is essentieel om dit succes voort te kunnen zetten.

Hoewel veel van onze vernieuwende initiatieven aanvankelijk ontworpen waren voor het verbeteren van de luchtvaartbeveiliging, zijn veel van deze initiatieven de afgelopen jaren specifiek gericht geweest op de verbetering van de kwaliteitsnormen voor de klantenservice.

In samenwerking met grote Amerikaanse en Europese luchtvaartmaatschappijen, heeft ICTS Europe ook een volledige aanvulling ontwikkeld op het gebied van verwante personeelstrainingen en kennismakings initiatieven ontwikkeld en onze agenten functioneren dan ook tevens als vertegenwoordigers van de klantenservice, waar men dan ook gevestigd is.