K-9 Aviation Solutions

ICTS Europe’s dochteronderneming DiagNose, is wereldleider in het leveren van explosievendetectie hondendiensten en K-9 oplossingen.
Explosievendetectie, Vrachtbeveiliging, anti-smokkel, snuffelhonden, militaire en politiehonden.

De organisatie werd opgericht om een levensvatbare oplossing voor explosievendetectie te bieden. DiagNose levert diensten aan onze klanten in de meest gevoelige gebieden, die geen concessies willen en kunnen doen aan het veiligheidsniveau van hun infrastructuur.

DiagNose is eigenaar van een 40 hectare faciliteit, speciaal opgericht om te zorgen dat het hoogste opleidingsniveau voor de honden en hun begeleiders wordt aangeboden. Deze faciliteit, evenals de uitgebreide instructie geleverd door onze trainers (elk van hen heeft meer dan 20 jaar ervaring), is erkend door de overheid als een erkend opleidingscentrum voor hondenteams.
DiagNose is toegewijd aan kwaliteit, innovatie, klanttevredenheid, begeleiding voor een lange termijn relatie en permanente ondersteuning.

  • Politie en Ministeries van Defensie in tal van landen hebben DiagNose erkend als een gekwalificeerde leverancier op het gebied van K-9 explosievendetectie.
  • Ons opleidingscentrum en onze programma’s worden erkend door de Franse Civil Aviation Authority en het bestuur van de Marne Region, onder licentie N°CF-05-04-26-51-01.
  • Het unieke RASCargO ™ systeem, ontwikkeld en geëxploiteerd door DiagNose, heeft een vergunning van de Franse en de Britse regering voor gebruik in de luchtvaartindustrie.
  • Onze klantenkring bestaat uit: luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstellingen, banken, olieraffinaderijen, beveiligingsbedrijven, politie en particuliere gebruikers.